KinesioloGi Liv

Akupunktør RAB og Kinesiolog RAB

Medlem af Etisk Råd hos Danske Kinesiologer.

10 minutter fra Horsens C og Skanderborg. Nemt at finde og gratis parkering ved døren. 

JEG HJÆLPER MENNESKER TIL

bedre livskvalitet

– ved hjælp af  bla. kinesiologi og akupunktur.

Enkelt og naturligt.

 

Mit navn er Miriam Lund Hansen, og jeg er uddannet Kinesiolog RAB og Akupunktør RAB

I min klinik tilbyder jeg effektive og dybtgående holistiske behandlingsmetoder, og jeg behandler forskellige problemer, både fysiske, følelsesmæssige og mentale.

Det meste af mit voksne liv har jeg beskæftigtet mig med meditation og selvudvikling, og jeg er elev af den danske spirituelle lærer Anne Sophie Jørgensen hos hvem jeg har modtaget undervisning siden 2008.

Privat er jeg gift og har to børn hvoraf den ældste nu er voksen og er flyttet hjemmefra.  Vi bor i den gamle telefoncentral i Gedved, hvor jeg også har klinik.

Jeg har arbejdet med mennesker hele mit voksne liv. Jeg har derfor en ret bred viden om mennesket, som jeg bruger i mit virke som behandler.

Også i mit personlige liv har jeg fået læring og erfaring med mange af de sider i livet, som gør ondt – og de erfaringer bruger jeg også i mit arbejde.

 

Medlem af Etisk Råd hos Danske Kinesiologer.

RAB - Registreret Alternativ Behandler

 

Formålet med registreringsordningen er at give folk en bedre mulighed for at kunne identificere alternative behandlere, der opfylder en række faglige og uddannelsesmæssige krav, idet de registrerede alternative behandlere har eneret til at benytte titlen registreret alternativ behandler (RAB).

RAB registrering er din sikkerhed vedrørende den uddannelsesmæssige baggrund og for god klinisk praksis.

DET ER MIN MISSION

AT HJÆLPE MENNESKER TIL BEDRE LIVSKVALITET

Enkelt og naturligt.

 

Hvad siger klienterne?