KinesioloGi Liv

Auriculoterapeut, Posturolog og Kinesiolog RAB

10 minutter fra Horsens C og Skanderborg. Nemt at finde og gratis parkering ved døren. 

JEG HJÆLPER BØRN & VOKSNE TIL:

Mere livsglæde, autenticitet og sundhed

– ved hjælp af forskellige holistiske behandlingsmetoder, bla. kinesiologi, auriculoterapi og posturologi.

Enkelt og naturligt.

 

Mit navn er Miriam Lund Hansen, og jeg er uddannet komplementær behandler.

I min klinik tilbyder jeg effektive og dybtgående holistiske behandlingsmetoder, og jeg behandler både børn og voksne, der kommer med mange forskellige problemer, både fysisk, følelsesmæssigt, mentalt og spirituelt.

Det meste af mit voksne liv har jeg beskæftigtet mig med meditation og selvudvikling, og jeg er idag elev af den danske spirituelle lærer Anne Sophie Jørgensen hos hvem jeg har modtaget undervisning siden 2008.

Privat er jeg gift og har to børn hvoraf den ældste nu er voksen og er flyttet hjemmefra.  Vi bor i den gamle telefoncentral i Gedved, hvor jeg også har klinik.

Jeg har arbejdet med mennesker hele mit voksne liv. Jeg har derfor en ret bred viden om mennesket, som jeg bruger i mit virke som behandler.

Men også i mit personlige liv har jeg fået læring og erfaring med mange af de sider i livet, som gør ondt – og de erfaringer bruger jeg også i mit arbejde.

RAB - Registreret Alternativ Behandler

 

Formålet med registreringsordningen er at give folk en bedre mulighed for at kunne identificere alternative behandlere, der opfylder en række faglige og uddannelsesmæssige krav, idet de registrerede alternative behandlere har eneret til at benytte titlen registreret alternativ behandler (RAB).

RAB registrering er din sikkerhed vedrørende den uddannelsesmæssige baggrund og for god klinisk praksis.

DET ER MIN MISSION

at hjælpe mennesker til en større autenticitet og få mere livsglæde, mening, kærlighed, frihed, sundhed og trivsel i deres liv. Jeg benytter forskellige holistiske behandlingsmetoder og forskellige former for energimedicin.

Enkelt og naturligt.

Livet og hverdagen byder på udfordringer. Kunsten er at flyde med livets strøm istedet for at stagnere i en ubalance eller problem.

KinesioloGi Liv støtter 

 

Læger uden grænser, som gør et fantastisk arbejde i verden med at redde liv 

Fremtidens Miljø som er en innovativ virksomhed, der arbejder for en giftfri verden.

Hvad siger klienterne?

Download gratis guide

Har dit barn forstoppelse? 

forstoppelse, fordøjelse,

Ved at udfylde formularen får du guiden samt du modtager nyhedsbreve med tilbud og brugbar viden om sundhed og velvære. Jeg lover at passe godt på din email adresse.