VELKOMMEN TIL ONLINE

Booking

hvor du i ro og   mag kan finde de tider, der passer dig bedst.

Hvis du booker via online booking, giver kalenderen dig mulighed for at booke på tidspunkter hvor der er den rette tid til rådighed.

Hvis ingen af de foreslåede tider passer ind i din hverdag er du velkommen til at sende mig en sms på 2094 8111, så finder vi sammen en tid der passer dig.

Behandlinger 

Første behandling i klinikken.

Pris: 850 kr. (60-90 min.)

Vælg altid denne behandling 1. gang du kommer i klinikken ( NADA undtaget) samt hvis du ønsker ekstra tid til behandling.

Her er god tid til både at tale om dine udfordringer, samt tid til at arbejde i dybden med udfordringerne på forskellig måde.
Jeg kombinerer ofte behandlingsformerne, så du (med mindre du vælger det fra) vil få glæde af forskellige behandlingsformer.

Første konsultation i klinikken starter med en samtale om din sygdomshistorie, medicinbehov og øvrige vigtige informationer eller begivenheder som kan relatere sig til din tilstand. Under opfølgende behandlinger evaluerer vi sammen effekt og ændringer i kroppen siden sidste behandling.

 

Kinesiologi

Pris: 850 kr. (60-90 min.)

Med kinesiologi ændres bla. følelser og overbevisninger. Mange ønsker sig mere glæde, balance, trivsel og energi, og det er et godt eksempel på, hvad kinesiologi kan.

Kinesiologisk afbalancering styrker livskraften og øger energien, således at de sunde og livgivende processer i krop, følelser og tanker fungerer optimalt, og vi kan arbejde målrettet med tanker, følelser og overbevisninger.

 

Akupunktur /auriculoterapi

Pris: 600 kr.(45-60 min)

Denne behandling er god til rigtig mange ting, feks. allergi (Du kan starte med allergi behandlingen både før og under allergi sæsonen. Behandlingen afhjælper reaktion på pollen, græs, mad, e-numre mm. hedeture, hormonubalancer, stress, depression, indlæringsproblemer, uro, tankemylder, træthed, koncentrationsbesvær, hvis du altid føler dig sulten, hovedpine, fordøjelsesproblemer, luftvejsproblemer mm

Børn kan behandles smertefrit med bla. laserbehandling, hvis de er bange for nåle.

 

Chromoterapi

Pris 600,00 kr (45-60 min)

Chromoterapi arbejder med din krops hukommelse omkring særlige situationer. Kroppen husker det du oplever og går igennem i livet og kan dermed også fastholde dig i smerter eller i en "kæmp-flygt-frys" fornemmelse.

Chromoterapi kan afhjælpe eksamensangst, fobier, præstationsangst, angst for specifikke situationer, ptsd, tankemylder mm.

 

NADA

Pris: 550 kr. ( 60 min)

Klippekort m. 5 NADA-behandlinger: 2500 kr. Klippekort m. 10 NADA-behandlinger: 4500 kr. Klippekortet skal bruges indenfor et år, og er personligt.

Giv dig selv en pause i hverdagens travlhed.

NADA øre-akupunktur løfter, giver ro, sætter skub i personlig udvikling samt sænker stress-niveauet.
Det harmoniserer og stabiliserer sindet, psyken og fysikken, samt fremmer personlige ressourcer, livskvalitet og stabilitet. Du får bedst effekt af gentagne NADA behandlinger.

Det er optimalt med feks. en behandling om ugen, hvor du får ro og balance i dit system og kommer i bedre kontakt med dine egne ressourcer, herunder din viljestyrke og indre ro.

 

Betaling

Der afregnes efter hver behandling.

Du kan betale med mobilepay eller via bankoverførsel. 

Praktisk

- Du bedes medbringe et nyvasket lagen, tæppe og en vandflaske, samt måske lidt mad til turen hjem.

- Imellem hver behandling gør jeg ekstra meget ud af at spritte overflader af og lufte ud.

 

 

Husk at ændring af tidspunkt for behandling/afbud skal ske senest 24 timer før behandlingen.
Melder du afbud senere, afregnes der med fuld takst for behandling

Du vil ikke blive faktureret ved sent afbud pga. symptomer på Covid-19.

 

Savner du noget på hjemmesiden eller har du spørgsmål kan du kontakte mig her

Indtast venligst dit navn.
Indtast venligst et emne.
Indtast venligst en besked

Hvad siger klienterne?