Kinesiologiens ophavsmand

https://www.kinesiologi-liv.dk

 

Kinesiologi er en blid og effektiv terapiform, der bruger muskel-testning som et værktøj til at afdække og behandle fysiske, mentale og emotionelle problemer.

 

Kinesiologi blev udviklet i 1960'erne af amerikanske chiropraktoren Dr. George Goodheart.

Kinesiologi anvender en kombination af teknikker fra forskellige discipliner, herunder osteopati, akupunktur, kiropraktik og psykologi.

 

Kinesiologi er baseret på teorien om, at kroppen har evnen til at helbrede sig selv, men at dette kan forhindres af blokeringer i kroppens energi-systemer. Kinesiologi arbejder med at identificere og fjerne disse blokeringer, så kroppens evne til at helbrede sig selv kan genoprettes.

Vi kan bilde os meget ind, men kroppen kan ikke lyve. Derfor er muskeltestning og kinesiologi så effektiv en behandling.

Vær opmærksom på, at kinesiologi også - som alle andre behandlingsformer- kræver et forløb for at nå til bunds i problemerne.

 

Muskel-testning er hjørnestenen i kinesiologi. Afhængig af kinesiologens arbejdsmetode, kan det involverere at teste styrken i specifikke muskler, mens patienten tænker på et specifikt emne eller udfører en bestemt handling. Hvis musklen er svækket, betyder det, at der er en blokering i kroppens energi-system, som skal behandles.

 

Kinesiologi kan anvendes til at behandle en række forskellige tilstande, herunder smerter, stress, følelsesmæssige problemer, træthed, allergier, kroniske sygdomme, og mange andre.

 

Behandlinger kan omfatte muskel-terapi, akupressur, ændringer i kost og livsstil, og ændringer i tankegang og adfærd.

 

Jeg har mange års erfaring som kinesiolog og er medlem af Danske kinesiologers Etisk Råd.

 

 

Læs mere her: Kinesiologi