Klienthistorie om gigtsmerter

https://www.kinesiologi-liv.dk/klienthistiore-om-gigtsmerter

Klienthistorie om gigtsmerter.

Dette er en klient historie fra en kvinde, som var langtidssygemeldt fra sit lederjob, og havde smerter i hele kroppen. Lægerne mistænkte gigt og fibromyalgi.

I de kinesiologiske afbalanceringer arbejdede vi rigtig meget med følesesmæssige udfordringer som lavt selvværd, uforløste barndomstraumer og meget mere.

Her kan du læse hendes kortfattede beretning:

 

Læs også en artikel om stress

"Jeg vil gerne dele en del af mit liv.

Jeg har været igennem en forvandling hos Miriam.

Sidste år 2021 i juli måned kunne jeg ikke gå 800m.

Jeg havde så ondt i fødder, ben, lænd og arme og hele min krop. Jeg troede jeg var alvorligt syg. Lægerne kunne finde ud af hvad det var.  Jeg var bange og så ked af det.

Nu kan jeg gå 12 kilometer.

Miriam gjorde noget som hjalp mig. Jeg oplever ligeledes at få tydelig gjort flere og flere af mine indre kvaliteter. Jeg føler mig mere autentisk.

Alt sammen med hjælp fra Miriam.

Min taknemmelighed er stor❤️ Hun troede på mig da jeg selv manglede tro."

 

Miriam Lund Hansen

  • KINESIOLOG RAB

  • AKUPUKTØR RAB

  • POSTUROLOG

  • BACH TERAPEUT

  • UDDANNET PÆDAGOG MED MANGE ÅRS ERFARING INDENFOR BØRN OG UNGE SAMT HANDICAP OG PSYKIATRI

  •  

    Jeg er at finde i den gamle telefoncentral i Gedved, hvor jeg har min klinik.

Kinesiologi og akupunktur er to alternative behandlingsformer, der kan afhjælpe ubalancer i kroppen. Begge behandlinger sigter mod at skabe balance i kroppens energisystem og forbedre kroppens naturlige helbredelsesprocesser.

Kinesiologi

Kinesiologi er en behandlingsmetode, der bruger muskeltestning til at identificere ubalancer i kroppen. Ved hjælp af lette tryk og bevægelser kan kinesiologen evaluere, hvordan kroppen reagerer på forskellige stimuli og identificere muskelsvagheder, som kan indikere ubalancer.

Kinesiologi kan afhjælpe ubalancer på flere måder. Først og fremmest kan det hjælpe med at identificere underliggende årsager til symptomer og lidelser, som kan skyldes fysisk, kemisk eller følelsesmæssig stress. Ved at identificere og behandle disse årsager kan kroppen genoprette sin naturlige balance.

Derudover kan kinesiologi afhjælpe ubalancer ved at forbedre kroppens muskel- og ledmobilitet, stimulere immunsystemet og forbedre kroppens evne til at håndtere stress. Kinesiologi kan også hjælpe med at forbedre ernæring og fordøjelse og afhjælpe allergier og følsomheder.

 

Akupunktur

Akupunktur er en behandlingsmetode, der involverer indføring af tynde nåle i bestemte punkter på kroppen. Disse punkter ligger langs kroppens energibaner, også kendt som meridianer, og anses for at have indflydelse på kroppens fysiologi og psykologi.

Akupunktur kan afhjælpe ubalancer ved at forbedre kroppens energiflow og stimulere kroppens naturlige helbredelsesprocesser. Ved at indføre nåle i bestemte punkter kan akupunktøren frigøre blokeret energi og genoprette kroppens balance.

Akupunktur kan afhjælpe en lang række symptomer og lidelser, herunder smerter, stress, angst, depression, søvnløshed, allergier, fordøjelsesproblemer og fertilitetsproblemer.

 

Kinesiologi og akupunktur er to alternative behandlingsmetoder, der afhjælpe ubalancer i kroppen. Begge behandlinger sigter mod at skabe balance i kroppens energisystem og forbedre kroppens naturlige helbredelsesprocesser. Hvis du lider af symptomer eller lidelser, som ikke har reageret på traditionel medicin, kan det være værd at overveje kinesiologi eller akupunktur som en alternativ behandlingsmulighed.