AURICULO MEDICIN

Er behandling med lys og er fantastisk effektiv, hvis du har smerter, er syg eller gerne vil forebygge.

Auriculomedicin er en naturlig del af auriculoterapi.

I auriculomedicin bruges farvet lys i bestemte frekvenser til behandling.

Farve er en form for synligt lys, af elektromagnetisk energi.

Alle de primære farver, der afspejles i regnbuen, har deres egne unikke helbredende egenskaber.

Behandling med auriculomedicin sker med lys, farver og frekvenser i øret eller på kroppen. Alt efter hvilke ubalancer der behandles, bruges forskellige frekvenser og farver.

Det er almen kendt at hvis et menneske opholder sig i et mørkt rum i en periode, bevirker det tristhed og depression. Omvendt ved vi også, at er der solskin og farver virker det oplivende og befordrende for livsglæde og humøret generelt.

Denne viden har bl.a. danske læger udnyttet i forbindelse med behandling af vinterdepression, hvor folk bliver ordineret lysterapi, dog ikke i en så avanceret form, som auriculomedicinen benytter sig af.

Den menneskelige hjerne er følsom overfor lys.

 

OPN3-proteinet - kendt som det lysfølsomme fotoreceptorprotein er fundet i 18 områder af hjernen. Disse hjerneområder inkluderer kerneområderne for produktion og opbevaring af serotonin og melatonin, der spiller nøgleroller i humør, søvn og depression. Studier viser, at den menneskelige hjerne er følsom over for lys også uden for det visuelle system.

behandling-med-lys-gedved

 Den menneskelige hjerne er lysfølsom. Fotoreceptorproteiner tager lysstimulering og overfører det til neurale signaler.

Der forskes meget i behandling af lidelser med lys, og det bliver helt sikkert en del af fremtidens behandling. Her er et af mange artikler om forskning i behandling med lys. Denne artikel handler om  om behandling af Alzheimers, hvor det ser ud til, at en bestemt lysfrekvens fjerner plak i hjernen. Se også artiklen længere nede på siden, om  Rigshospitalets brug af døgnrytmelys og deres gode resultater.

Sådan foregår behandling med lys

Når jeg behandler med lys, benytter jeg mig af flere forskellige metoder.

Dels behandler jeg med lys i øret, hvor der er direkte adgang til at arbejde med både det sympatiske og parasympatiske nervesystem.  Jeg kan også arbejde på kropsområder, såsom maven/brystkassen med forskellige farver og frekvenser.

Derudover kan jeg behandle specifikke akupunkturpunkter med enten strøm, lys, nåle eller magnetkugler, afhængig af din problemstilling og altid i samarbejde med dig. 

 

Lys, farve og frekvensbehandling er en meget blid og effektiv behandling af såvel fysiske, som psykiske problemer, og er meget velegnet, hvis du helst er fri for akupunkurnåle.

 

 

 

Auriculotmedicin, lysbehandling-fotoperception-gedved

Behandling med lys og frekvenser har vist sig meget effektiv i behandling af smerter, angst, traumer, chok og PTSD.

FOTOPERCEPTION

 

Hudens lysfølsomhed – også kaldet fotoperception – viser, at der er en klar forbindelse mellem kroppens evne til at restituere og hudens evne til at modtage information gennem lys. Fotoperception er således en vigtig kilde til information for vores organisme.

Feks er melatonin et søvnhormon, der udskilles, når koglekirtlen ikke påvirkes af lys. Dvs. at når det bliver mørkt, reagerer de lysfølsomme celler ved at sende besked om, at nu skal der produceres melatonin, så en god nattesøvn og dermed restitution kan igangsættes. Ved den mindste lyspåvirkning om natten, standses melatoninproduktionen. Det anbefales derfor at sove i total mørke i soveværelset og at man undlader at tænde lys om natten, undlader at se på sin mobil osv.

 

Der forskes mere og mere i fotoperception og lysets påvirkning.

HER kan du læse en fin artikel om, hvordan man på Rigshospitalet har opnået rigtig gode resultater med lys.

Nyd din kaffe i sofaen, mens du finder de tider du ønsker!

Chromoterapi

BEHANDLING MED FARVER PÅVIRKER

din fysiske og psykiske sundhed.

Alle farver har indflydelse på vores system, helbred og liv. 

De fleste mennesker har erfaring med det på egen krop. Når du feks. går en tur i skoven og med de mange grønne farver, eller du ser på havets mange blå nuancer, kan du føle dig i mere harmoni  både psykisk og fysisk. Eller når solen skinner, så bliver du bare gladere og i bedre humør.  Livet synes lettere. 

Der er ingen hokus pokus ved det - krop og psyke påvirkes af lys og farver. Vi danner feks. D-vitamin når vi får sollys og din pineal danner   melatonin når lyset forsvinder. 

På samme måde har alle andre farver også effekt på krop, psyke, nervesystem, følelser og hormonsystem. 

Chromterapi behandling er en helt speciel Lys-farveterapi behandling, hvor din krop, nervesystem og hormoner bliver behandlet via farvede briller. 

LYS, FARVER OG FREKVENS BEHANDLING, NÅR DU ØNSKER EN DYBTGÅENDE, ROLIG OG EFFEKTIV BEHANDLING.