Prævention uden bivirkninger

naturlig-praevention-graviditet

Prævention uden bivirkninger

Det er længe ventet: prævention til kvinder, som er uden bivirkninger. Som ikke belaster  kvindekroppen. Endelig!

Daysy er en cyklus computer, som forudsiger frugtbare og ikke frugtbare dage med over 99% nøjagtighed, hvilket er ligesom sikkerheden på traditionelle præventionsmidler som spiral, p-piller osv.

Den er nem at bruge – du måler simpelthen din temperatur i munden og så ved du, hvornår der er risiko/mulighed for at blive gravid og hvornår, der ikke er. Daysy tilbyder dig en nem, præcis prævention, som ikke giver bivirkninger og ødelægger din naturlige cyklus.

Daysy giver dig mulighed for at have en helt naturlig cyklus uden påvirkning af kunstige hormoner. Du bevarer ægløsning og fåren større forståelse for alle de processer, der sker i din fantastiske krop hver måned.

Den lille cyklus computer giver dig mulighed for at have indflydelse på graviditeter, uden bivirkninger som feks. p-piller og minipiller kan give (feks. blodpropper, depression og migræne)  Du ødelægger ikke din naturlige cyklus, du observerer og véd dermed, hvornår du kan blive gravid.

NEM at bruge

Daysy giver dig sikker og nem prævention uden bivirkninger.

Hver morgen,  inden du står op, tager du som det første din temperatur med Daysy.

Det varer ca. 1 minut. Du behøver ikke at tage temperaturen på samme tid hver dag, men det kræver 3 timers uafbrudt søvn.

Når du har menstruation vil Daysy bede dig bekræfte det via tryk på en knap.

Herunder kan du se indehaveren fra Green Goddess fortælle, hvordan den bruges.

 

Vil du være gravid?

Daysy er en cyklus computer, som forudsiger frugtbare og ikke frugtbare dage med over 99% nøjagtighed( via temperaturmåling i munden). Dermed ved du, hvornår der er mulighed for at blive gravid og hvornår, der ikke er.

Du kan følge kroppens naturlige cyklus, og det overblik kan give dig mere ro og mindre stress, hvilket er rigtig godt, når du gerne vil være gravid. Det er almindelig kendt, at stress og uro nedsætter evnen til at blive gravid.

Daysy giver dig en unik mulighed for at have en helt naturlig cyklus uden påvirkning af kunstige hormoner. Daysy bevarer ægløsning og giver dig en større forståelse for alle de processer, der sker i din krop hver måned.

Kinesiologi er en god og behagelig måde at forberede sig til en graviditet og kommende rolle som mor. Vi kan rydde op i følelser, overbevisninger, gammel stress mm, så du er bedst muligt forberedt til at være en god mor med selvtillid, ro og overskud.

Prævention, som ikke påvirker dit helbred

Cyklus computeren Daysy forudsiger  -via temperaturmåling i munden- frugbare og ikke frugtbare dage.

Daysy har over 99% nøjagtighed – hvilket er den samme sikkerhed, som p-piller, kondom, spiral osv.

Du véd, hvornår der er mulighed for at blive gravid og hvornår, der ikke er. Hvornår du kan have sex uden bekymring og uden at skulle ty til prævention med ret alvorlige bivirkninger, som feks p-piller og minipiller.

Daysy giver kvinder frihed og overblik, uden at sætte helbredet på spil, og kan købes hos Green Goddess.

 

Økonomien

Green Goddess tilbyder gebyrfri og rentefri afdragsordning, så du kan betale Daysy i 4 rater. Derudover kan du få 10 % rabat på Daysy cyklus computer, hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet.

Daysy holder i 5 år, og vil dermed koste kun ca 40 kr om måneden.

ENDELIG prævention som ikke påvirker kvinders sundhed og hormonelle cyklus.

 

Og sådan ser den ud:

 

 

Efterlad en kommentar