stress, depression, forstoppelse, angst, uro unge

Introvert (ung) i en ekstrovert verden?

 

Vi lever i en tid og en kultur, hvor det ekstroverte, selviscenesættelse og dyrkelse af det perfekte hyldes. Det vurderes som tegn på succes, hvis du er udadvendt, har mange venner, er aktiv på de sociale medier og dyrker fitness og i det hele taget har succes hele vejen rundt.

 

Men hvad nu, hvis du er mere indadvendt af natur? At det er mere naturligt for dig at være mere stille, indadvendt og afdæmpet? For mange unge, som er mere indadvendte at natur, bliver hverdagen en svær øvelse. De kommer til at føle sig forkerte, de kommer til at se op til de mere udadvendte og selvprofilerende typer og ender med at føle sig mindre værd. Det er vejen til stress og angst. Og her ender mange søde, indadvendte unge mennesker.

 

WHAT TO DO?

Jeg møder en del af disse unge mennesker i min klinik. De kommer med fordøjelsesbesvær, søvnløshed, angst, uro, mindreværd og stress.

Vejen tilbage er ikke så lang, som man kunne frygte. Vi arbejder med bla. selvværd, selvaccept, ligeværd, mærke og lytte til egne behov, fokus på egne ressourcer via kinesiologi.

 

Hvad er Kinesiologi?

Kinesiologi er et samarbejde mellem din underbevidsthed, kropsbevidsthed og energisystem. Vi fjerner de følelser, oplevelser og traumer, som du husker på et ubevidst plan og som står i vejen for din livsglæde, sundhed og den vej du ønsker at gå. Derfor er kinesiologi så fantastisk præcis og effektiv til at transformere alle mulige udfordringer.

Vil du gerne vide mere om, hvad kinesiologi er, kan du læse mere her

Efterlad en kommentar