Klient historie om angst

Da jeg første gang hørte om kinesiologi var jeg meget skeptisk. I en moderne vestlig kultur er kinesiologi ikke hverdagskost, det er et special område, der for de fleste er en ukendt form for behandling.
Jeg har i flere år kæmpet med stress og angst, og søgte derfor en behandlingsmetode der kunne hjælpe mig til at overvinde min angst, da de mere almindeligt kendte metoder, såsom medicin og kognitiv terapi kun i mindre grad havde haft den ønskede effekt på mig. Med andre ord, havde jeg besluttet mig for, at finde frem til kernen af mine udfordringer. Kinesiologi hos Miriam viste sig at blive stedet hvor dette ønske blev opfyldt.
Det var en kollega som anbefalede mig at opsøge Miriam. Som sagt var jeg skeptisk, men besluttede jeg mig for at kontakte Miriam, som var meget konkret og præcis ift. de spørgsmål jeg havde. Hun var rigtig god til at lytte og forstå omfanget af mine udfordringer. Jeg følte mig særdeles godt behandlet og havde en dejlig følelse af, at jeg var blevet mødt af et menneske, som var nysgerrig og havde en oprigtig lyst til at hjælpe.
En af de vigtigste ting, jeg har opnået ved mine snart 10 behandlinger er, at jeg har fået arbejdet med traumer fra barndommen, som jeg ikke var klar over at jeg havde. Ved at få øje på dette og få det bearbejdet, kunne jeg endelig give slip, og jeg så nu mig selv på en helt ny måde, hvilket var en helt fantastisk, men også skræmmende følelse.
Jeg har fået en stor forståelse af hvordan min krop og bevidsthed hænger unægteligt sammen. Denne forståelse og viden gør, at jeg i dag er blevet langt klogere på mig selv, og er blevet god til at identificere og forstå de signaler min krop sender. På den måde har behandlingen hos Miriam hjulpet mig til, at kunne forebygge samt handle på mine problemer, så jeg i langt mindre grad oplever stress og angst i hverdagen.
Jeg kan anbefale kinesiologisk behandling hos Miriam til alle, som på den ene eller anden måde søger en form for selv-indsigt og/eller selv-udvikling.
Min erfaring er, at de blokeringer, der har hindret dig i at leve dit liv på egne præmisser, fjernes.

Jesper Tengstedt

Bestil tider til behandling hos KinesioloGI Liv