Klient historie.

mavesmerter, forstoppelse, stress

Mavepine og søvnløshed.

Efter en periode med stress, havde jeg fået nogle vanskeligheder med min mave. Jeg havde ondt om natten, dårlig fordøjelse og blev til tider så oppustet at jeg lignede en gravid.

Da jeg går op i sund livsstil, var det første jeg strammede op på, kost og motion. Det hjalp lidt men jeg lå stadivæk vågen om natten med ondt i maven.

Afsted til lægen!

Jeg gik til lægen og blev sendt videre til en mave-tarm læge, der konstaterede at alt så fint ud, men at der måske var noget jeg ikke kunne tåle, så blev jeg sendte videre til en anden specialist. Der blev jeg testet for allergier, hvilket der heldigvis ikke var noget af. Hun sendte mig hjem med beskeden om, at jeg, som så mange andre, har en irriteret tyktarm og skulle holde mig fra visse madvarer, hvilket jeg allerede gjorde, så jeg var lige vidt.

Kinesiologi hjalp også på mine maveproblemer

Da jeg fik en kinesiologisk behandling hos Miriam skænkede jeg ikke min mave nogen tanker, jeg kom der pga. noget helt andet. Miriam fortalte under behandlingen at leveren var belastet og skulle have noget hjælp, hun arbejdede energetisk med det og anbefalede et homøopatisk middel for leveren. Allerede efter én behandling var der mere ro på min mave og i løbet af den måned jeg tog de homøpatiske  dråber, forsvandt de natlige smerter og oppustethed og fordøjelsen virkede normal igen. Som ekstra bonus tabte jeg de ekstra kilo der havde sneget sig på ved fordøjelses problemerne.

Årsagsbehandling fremfor symptombehandling

Denne erfaring bekræfter mig i hvor vigtigt det er at se på helheden, frem for de enkelte dele. Da jeg hverken drikker eller ryger og lever rimeligt sundt, havde jeg ikke tænkt på, at leveren kunne hænge sammen med mine fordøjelse problemer. Det er lige præcis dét holistiske behandlinger som kinesiologi kan.

 

Vilma Viola Falkenskov

 

 

Som ved alle andre udfordringer, anbefales et behandlingsforløb. Har du brug for hjælp er du velkommen til at booke tider herunder.

Nyd din kaffe i sofaen, mens du finder de tider du ønsker!